Grootouders voor het klimaat Grootouders voor het klimaat
Denk aan de kleinkinderen
Op weg naar duurzaam sparen en beleggen - webinar met Frans De Clerck 5 juni
Hier inschrijven

De Grootouders voor het Klimaat willen een leefbare toekomst voor onze kleinkinderen. We willen de uitstoot van broeikasgassen doen stoppen en zo de klimaatcrisis afremmen. Daarvoor is geld nodig, veel geld. Veel ouderen hebben wat gespaard. Ze hebben geld bij de bank of misschien rechtstreeks via aandelen of obligaties bij bedrijven.
Maar gebruiken die banken, die bedrijven dat geld voor de noodzakelijke transitie?

Grootouders voor het Klimaat voert campagne om het spaargeld van 55-plussers in bank- en ver­zekerings­producten en in (pensioen)fondsen te bestemmen voor duurzame projecten om op die manier de klimaatcrisis aan te pakken. De cam­pagne richt zich tot de 55-plussers, de financiële sector en de overheid. Zie onze website.

Nu hebben we een gids gepubliceerd op de website die je gratis kan downloaden. Daarmee mikken we op een dubbel doel. We willen dat duurzame initiatieven meer financiële kansen krijgen. We willen ook dat duurzaamheid en transparantie hoog op de agenda van alle banken en de hele financiële wereld komen. Wat deze gids en webinar niet doen is je concreet beleggingsadvies geven.

Frans geeft zijn webinar op maandag 5 juni: wachtkamer vanaf 10.45, start om 11u tot 12 u.
Als je inschrijft krijg je ten laatste op 4 juni de link. Deze webinar is gratis en staat open voor iedereen. Verwittig geïnteresseerden uit je netwerk.

 
Hier inschrijven
Stuur deze brief door naar mogelijke geïnteresseerden. En... word lid van GvK.

Door lid te worden maak je onze werking die niet gesubsidieerd is mogelijk.
Als je voor het eerst lid wordt voor minstens 25 €, krijg je als welkomstgeschenk een boek naar keuze:

ABC van het klimaat, verhalen over de klimaatcrisis én mensen, bedrijven en overheden steken de handen uit de mouwen. Co-voorzitter Hugo Van Dienderen schreef het met dochter Ilse en kleindochter Amber Paris.
Vernietiging en Herstel van waardevolle ecosystemen
Oeroude ecosystemen in Brazilië worden aangevallen, volkeren verjaagd, vermoord of vergiftigd. Dit alles vanwege de lucratieve monocultuur van soja richting Europa en China. GvK-ambassadeur Luc Vankrunkelsven.
Een wereld vol verdoken slavernij, eveneens van ambassadeur Luc Vankrunkelsven


Voor 10 € ben je lid zonder boek.

 
Hier kan je lid worden en eventueel een boek bestellen

Grootouders voor het klimaat
Kerkstraat 58, 2640 Mortsel
Privacyverklaring

Pas je inschrijving aan/uitschrijven    |    Bekijk online